ÇEVAK Çivrilliler Eğitim Vakfı Burs Başvurusu
ÇEVAK Çivrilliler Eğitim Vakfı Burs Başvurusu
ÇEVAK Çivrilliler Eğitim Vakfı Burs Başvurusu Nasıl Yapılır, Eğitim Desteği Kimlere Verilir.
Başvuru Nasıl Yapılır
İstenilen Belgelerle Birlikte Vakfın Çivril Şubesi’ne Yapılacak.
Bursları Her Sene Değişin Sayıda Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Karşılıksız Olarak Verilmektedir. Burs Sadece Çivril’li Öğrencilere Yöneliktir. Burs 8 Ay Süre İle Kasım Ve Haziran Aylarında Ödenir.
İletişim Bilgileri: Ali Rıza Gürcan Caddesi Muratlı Sokak No: 19-B Merter İstanbul
E-Posta: cevak@cevak.org.tr
Çivril Şube: Çatlar Mahallesi Şehit Özcan Uçar Caddesi No: 13 Çivril Denizli
E-Posta: sube@cevak.org.tr
Burs Veren Vakıflar İçin Tıklayın.
Başvuru Koşulları
ÇEVAK tarafından her yıl değişen sayıda üniversite öğrencisine karşılıksız eğitim bursu verilmektedir.
Burs alacak öğrencinin;
-Çivril’li olması aranan ilk koşuldur.
-Türkiye dahilinde bir devlet üniversitesinde okumak, (Özel üniversitelerde burslu okuyanlar da burs alabilir)
-Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı olmak,
-Başarılı olmak,
aranan diğer önemli koşullardır.
Bu koşulları taşıyan öğrencilerden, ekonomik durumu en çok ihtiyaç gösterenlere ve geleceği parlak iyi bir üniversitede eğitim görenlere öncelik tanınır. Ayrıca, Üniversite sınavında ilçe bazında derece alan Çivril’li öğrencilere de 4 yıllık bir fakülteye kaydolmak kaydıyla burs verilmektedir.
Burslar, her öğretim yılında Kasım – Haziran arası 8 ay boyunca verilir. Burs verilecek öğrenci sayısı ve aylık burs miktarı, her yıl vakıf imkanlarına ve dışarıdan sağlanacak katkılara göre yeniden belirlenerek duyurulmaktadır.
Burs almak isteyenlerin her yıl yeniden müracaat etmesi gerekir. Müracaatlar, öğretim yılı başında duyurulacak zaman içinde ve istenen belgelerle birlikte vakfımızın Çivril Şubesi’ne yapılmalıdır. İnternet yoluyla müracaat imkanı şimdilik yoktur.
Detaylı Bilgiye Mahalle Muhtarları Gazeteler Ve Çivrilde Muhtelif Yerlerdeki İlanlarımızda Belirtilmiştir. İstanbul’da Öğrenim Gören Öğrenciler İle 20 Ekim 2024 Pazar Günü Saat 13’de İstanbul / Merter’deki Vakıf Merkezimizde Tanışma Toplantısı Yapılacaktır.
Başvuru Tarihleri
2025-2026 Döneminde Burs Başvuruları 26 Ağustos 2025 İle 30 Eylül 2025 Tarihleri Arasında Yapılacak.
Burs Başvuru Formu İçin Tıklayın.