<style>.lazy{display:none}</style>
20.04.2024 - Güncel Eğitim Sitesine Hoşgeldiniz

Altın Çizgi Desen Yarışması

Altın Çizgi Desen Yarışması

Altın Çizgi Desen Yarışması

Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Ulusal Altın Çizgi Desen Yarışması Başvurusu Posta Yolu İle Yapılacak. Ulusal III. Altın Çizgi Desen Yarışmasına Türkiye Geneli Tüm Resmi Ve Özel Güzel Sanatlar Lisesi 11 Ve 12 Sınıf Öğrencileri Katılabilir.

Yarışma Konusu: Güzel Sanatlar Eğitiminin En Önemli Çalışma Alanı Olan “Desen” Konulu Yarışma.

Yarışma Başvuruları 29 Mart 2019 Tarihine Kadar Altınordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesine Kargo İle Ulaştırılacak.

Yarışmaya Gönderilecek Desen Çalışmaları Canlı Modelden Yapılmış Olmalıdır. Eserler Daha Önce Her Hangi Bir Yarışmaya Gönderilmemiş Ve Her Hangi Bir Yerde Sergilenmemiş Olmalıdır.

Karakalem Çizim Teknikleri Dışındaki Farklı Çizim Araçları Kullanılabilir. (Sangın – Füzen – Pitt Vb)

Ads

Eserler Elden Yada Kargo Yoluyla Ulaştırılabilir. Kargodaki Gecikme Ve Hasardan Yarışma Sekretaryası Sorumlu Değildir. Kargo İle Gönderilen Desen Çizimlerinin Katlanmasını Önlemek İçin Rulo İçerisine Yerleştirilerek Kargoya Verilmelidir.

Her Okul Yarışmaya 3 Eserler Katılabilir. Bunun İçin Yarışmaya Katılmak İsteyen Öğrencilerin Çalışmaları Okulun Resim Öğretmenlerinden Oluşan Bir Komisyon Tarafından Seçilerek İlk 3 Eser Belirlenmelidir. Gönderilecek Çalışmalar Resim Kağıdına 50×70 Boyutlarında Olmalıdır.

Her Türlü Kağıt Kullanılabilir. Yarışmaya Gönderilecek Eserlerin Arkasına; Öğrencinin Adı Soyadı, Danışman Öğretmen Ve Okul Bilgileri Ek-1 Formunu Doldurularak Çalışmanın Arkasına Yapıştırılmalıdır.

Yarışma Değerlendirilmesi 2 Aşamada Yapılacaktır. İlk Aşamada Okulun Öğretmenleri Tarafından Oluşan Komisyon Tarafından Gönderilen Çalışmalardan İlk 33 Eser Seçilecektir.
İkinci Aşamada Güzel Sanatlar Fakültelerinde Görev Yapan Sanat Eğitimcilerinden Oluşan Jüri 33 Eser Arasından Seçim Yapacaktır.

Yarışma Ödülleri:
Birinciye 2 Bin Türk Lirası Altın Çizgi Heykelciği, Başarı Belgesi
İkinciye 1.500 Türk Lirası Gümüş Çizgi Heykelciği, Başarı Belgesi
Üçüncüye 1.000 Türk Lirası Bronz Çizgi Heykelciği, Başarı Belgesi
Jüri Özel Ödülü, Yarışma Anı Heykelciği, Başarı Belgesi, Yarışma Albümü
Üç Adet Mansiyon Ödülü, Yarışma Anı Heykelciği, Başarı Belgesi, Yarışma Albümü.

Eserlerin Gönderileceği Adres:
Altınordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü (Altın Çizgi Desen Yarışması) Yemişli Mahallesi Hasanbey Mevki Altınordu Ordu
Telefon: 0 452 234 07 11

Yarışmaya Son Başvuru Tarihi 29 Mart 2019.

Yarışma Şartnamesini İndirmek İçin Tıklayın.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ