<style>.lazy{display:none}</style>
25.04.2024 - Güncel Eğitim Sitesine Hoşgeldiniz

2017 İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü

2017 İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü

2017 İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü

2017 İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü Başvuruları 5 Eylül 2017 İle 13 Ekim 2017 Tarihleri Arasında Resmi Sitesi Üzerindeki Başvuru Formunun Doldurulmasıyla Yapılacak. Kale Grubu Kurucusu Ülkemizin Önde Gelen Girişimcilerinden İbrahim Bodur Adına Anısını Yaşatmak İçin Gelecek Vadeden Girişimciler Ödüllendirilecek.
2017 İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü Birincisine 30 Bin Türk Lirası Ve Projenin Desteklenmesi İle Sağlanacak.

Başvuru Takvimi:
Başvurular: 5 Eylül 2017 İle 13 Ekim 2017
Ön Değerlendirme: 13 Ekim 2017 İle 6 Kasım 2017
Seçici Kurul Değerlendirmesi: 20 Kasım 2017 İle 1 Aralık 2017
Ödül Töreni: 13 Aralık 2017

2017 İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü Başvuru Koşulları

Önemli Bir Sosyal Sorunu Çözmek İçin Yaratıcı Bir Fikir Ve Sürdürülebilir Bir Uygulamayla Yola Çıkmış, Başarılı Bir Proje Geliştirmiş Ve Büyüme Potansiyeli Gösteren Tüm Sosyal Girişimciler İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü’ne Başvurabilir.

Sosyal Amaç: Ödül Başvurusunda Bulunan Projelerin Ticari Faydadan Daha Öncelikli Olarak Sosyal Fayda Gözettiğine Yönelik Geçmiş Faaliyetlerin Ve Gelecek Planlarının Açık Ve Şeffaf Bir Biçimde Paylaşılması Bekleniyor. Bu Amaçla Ödül Değerlendirme Ekibi Adaylardan Çeşitli Ek Bilgi Ve Belgeler Talep Edebilir.

Başarılı Pilot Uygulama: Henüz Hayata Geçmemiş Ve Planlama Aşamasındaki Proje Fikirleri Değerlendirmeye Alınmayacaktır. Fikir Aşamasını Geçmiş Ve En Az 1 Yıldır Uygulanmakta Olan Projeler Ödül Başvurusu Kapsamında Değerlendirmeye Alınacaktır.

Ads

Özgünlük: Sosyal Değişimin Yeni Fikir Ve Yaklaşımlarla Mümkün Olduğu Gerçeğinden Hareketle Projelerin Türkiye İçin Yenilikçi Fikirler, Yaklaşımlar Ve İş Yapış Biçimleri İçermesi Büyük Önem Taşıyor.

İş Modeli: Projelerin Sürdürülebilirlik, Büyüme Ve Etki İhtiyaçlarını Karşılayabilecek İş Modelleri Geliştirmiş Olmaları Tercih Sebebi Olacaktır. Bu Doğrultuda, Adayların Faaliyetlerine İlişkin Mevcut Ve Gelecek Finansman Planları Değerlendirmeye Alınacaktır.
Başvuru Yapmak İçin Buraya Tıklayın.

Sosyal Etki: Sosyal Etki Kriteri Hem Bugüne Dek Yapılmış Çalışmaları Hem De Gelecek Faaliyetlerin Değerlendirme Kapsamına Alınmasını Sağlayacaktır. Günümüze Dek Yapılmış Çalışmaların Etkilerinin Somut Örnekler Ve Veriler Üzerinden Anlatılabiliyor Olması, Gelecek Çalışmaların İse Sosyal Etki Yaratma Potansiyelinin Yüksek Olması Özellikleri Başvuruları Kuvvetlendirecek Özellikler Arasındadır.

Yeterlilik Ve Güvenilirlik: Ödül Başvurusunda Bulunan Adayların/Ekip Üyelerinin Yeterlilikleri Ve Güvenilirlikleri Ayrıca Değerlendirmeye Tabidir. Adayların Kişisel Ve Ticari Faydadan Daha Öncelikli Olarak Toplumsal Faydayı Gözetmeleri; Çalışma Ve Söylemlerinde Ayrımcılık Veya Şiddet İçeren Yaklaşımlar Benimsememeleri Gerekiyor.
Başvuru Yapmak İçin Tıklayın.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ